Personal Training staat voor individuele sportbegeleiding, waarbij we samen uw sportdoelen vaststellen en de resultaten bespreken en bijhouden. Uw sport- en gezondheidsdoelen worden met onze begeleiding gerealiseerd doordat wij u een gezonde levensstijl aanleren die u ook daarna kunt volhouden. Wij motiveren en trainen u zowel fysiek als mentaal. Samen met u behalen we resultaten die van buitenaf zichtbaar zijn en van binnenuit voelbaar zijn. Een gezonde levensstijl behouden, wij helpen u hierbij.

Hoe Werken wij

De personal trainers onderzoeken wat u nodig heeft en maken op maat een plan van aanpak. Mede hierdoor verbeteren wij uw gezondheid en vitaliteit. Met het juiste personal trainingsschema dat afgestemd is op uw wensen, mogelijkheden en eventuele beperkingen, zult u snelle maar vooral blijvende resultaten behalen. Wij stimuleren u om uw levenswijze structureel te verbeteren.

Waar?

Waar u maar wilt. In onze sportschool, op het werk, lekker buiten of bij u thuis.

Wanneer?

Uw tijdschema bepaalt u zelf, wij geven u graag advies.

Wat kunt u verwachten?

Een totaal verzorgd pakket bestaande uit:

  • Gezondheidsonderzoeken
  • Testen en metingen
  • Personal training in sport en bewegen
  • Voedingsbegeleiding

Hoe?

U dient zich eenmalig in te schrijven om vervolgens de dagen te reserveren die voor u het beste uitkomen. Bij de inschrijving geldt een eenmalig intakegesprek waarbij wij samen uw sport/gezondheidsdoelen bespreken en noteren. Wij bepalen aan de hand van het intakegesprek en de basismetingen, welke vorm van sportbegeleiding het best bij u passen en maken dan uw profiel aan.

Kosten?

€50,- per uur

In tweetallen

€80,- per uur