Betere resultaten!

Door een personal training wordt er 1 op 1 getraind en de personal trainer begeleid de sporter en zet de deelnemer continu aan om de prestatie geleidelijk aan te verhogen, waardoor er vooruitgang wordt geboekt en de resultaten zichtbaar worden! What you see is what you are training for!

Fitness Apparatuur

Door een jaarlijkse keuring wordt de veiligheid van de toestellen gecontroleerd. Verder worden deze apparaten continu nagekeken en bij gebreken worden ze binnen no time verholpen.

Tarieven:

All-in daglid

Een jaar abonnement van € 17,50 per maand. Met dit jaarabonnement kan men van 10 – 17 uur gebruik maken van onze dagelijkse activiteiten. En dat 7 dagen per week sporten tijdens de openingstijden in het sportcenter.

De All-in Fulltime abonnementen

Zijn er voor 3, 6 en 12 maanden. Hiervoor dient men zich in te schrijven, de inschrijfkosten bedragen € 15,- hiervoor geldt dan een maandelijkse/driemaandelijkse/12 maandelijkse incasso, aanvankelijk welk abonnement u bent aangegaan. Met deze abonnementen kunt u gedurende onze openingstijden onbeperkt aan al onze activiteiten deelnemen.

Contante abonnementen

Hierbij zijn er geen inschrijfkosten of  opzeg termijn. Met het contante abonnement betaalt u in één keer voor de aangegeven periode. U kunt dan tijdens onze openingstijden trainen wanneer u dat wil en tevens aan alle andere activiteiten gebruik maken.

Strippenkaart of losse maandkaart


U betaald direct voor een 10 strippenkaart, bij elke training wordt er 1 strip afgevinkt.
Bij een losse maandkaart kunt u op de aangegeven datum op de kaart 1 maand lang trainen.

Bij all-in daglid ‘’maandelijkse’’ incasso
Bij all-in fulltime ‘’maandelijkse’’ incasso

Bij een contantabonnement

1 maand                              Direct bij aanvang voldoen
3 maanden                        Direct bij aanvang voldoen
6 maanden                        Direct bij aanvang voldoen
12 maanden                      Direct bij aanvang voldoen

Aan het einde van deze periode, dient u opnieuw te betalen.

Losse maandkaart

10 strippenkaart              Direct bij aanvang voldoen